Jedinstveno njemačko-BiH ulaganje privatnog kapitala i znanja u oblasti medicine

12/06/2005 0

Zdravstvena ustanova “SALUS”

Prva specijalizovana zdravstvena ustanova iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije “SALUS” nudi usluge iz oblasti dermatohirurgije, hirurgije tumora mekih tkiva, rekonstruktivne hirurgije, estetske hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, neinvazivnih procedura u svrhu pomlađivanja, IPL tretmana u svrhu trajnog otklanjanja neželjene maljavosti, sunčevih pjega, akni, tetovaža i pomlađivanja kože lica, kompletnu uslugu preoperativne obrade uključujući internistički pregled.

Zdravstvena ustanova SALUS
78000 Banja Luka
Janka Veselinovića 9-11
tel: (051) 324 720
fax: (051) 324 721
web: www.salus-bl.com
mail: info@salus-bl.com

Zdravstvena ustanova egzistira u sklopu privatnog preduzeća “SALUS” d.o.o. Banja Luka i proizvod je zajedničkog domaćeg i inostranog ulaganja u oblasti medicine, te je i na taj način, jedinstvena na ovim prostorima. Njemačka preciznost i balkanska prilagodljivost i kreativnost će biti nabolja garancija Vašem zadovoljstvu u saradnji sa “SALUSom”. U funkcionalnom prostoru i ugodnoj i nemedicinskoj atmosferi u “SALOSu” ćete biti opušteni koristeći neku od navedenih usluga.

U ambulantnom dijelu “SALUS” pruža vrste konsultacija, pregleda, previjanja i ostalih neinvazivnih procedura uključujući i IPL tretmane. “SALUS” posjeduje savremeno opremljenu operacionu salu sa svim neophodnim aparatima i instrumentima. U sastavu ovog prostora nalazi se i stacionarni dio ustanove sa dvije sobe za pripremu i oporavak pacijenata sa zasebnim higijenskim prostorijama.Strogo propisani kriterijumi nadležnog Ministarstva, ali i uslovi prema evropskim standardima kako u pogledu prostora, opreme i instrumenata, a naročito kadrova, garancija su bezbjednog i kvalitetnog rada u Zdravstvenoj ustanovi “SALUS” Banja Luka.

Ostavite komentar »