Mi plešemo…

12/06/2005 0

Nedavno sam imala priliku da upoznam veoma interesantne mlade ljude koji su se okupili oko jedne, fantastične stvari u životu, a to je PLES. Ti entuzijasti su pokazali i dokazali da bavljenjem ovim ” hobijem” oslobađate i dušu i tijelo, širite sreću oko sebe i postižete dobru liniju.

U današnjoj trci za boljim životom, svako od nas treba da nađe “ispusni ventil”, a to se najbolje postiže kroz opuštajuće melodije, kojima se možete prepustiti bez stida. Jedno od takvih mjesta za “punjenje baterija”, ali i druženja, jeste i plesni studio City jazz, nastao u Banjaluci 2000-te godine. Otkako postoji, krupnim koracima grabi naprijed u postizanju rezultata na raznim takmičenjima. Učešća na Svjetskim i Evropskim takmičenjima samo potvrđuju životnu tezu, da ako nešto radite iz ljubavi onda vam se to vrati desetorostruko.

Na Evropskom takmičenju, koje se održalo u Beogradu 2-4. septembra, ekipa ovog plesnog studija zauzela je fantastično 7. ( solo žene), 8. ( velika formacija do 24 plesača) i 9. mjesto ( mala formacija do 7 plesača). Naravno, ovo je samo lagana priprema za svjetsko takmičenje, koje će se održati u Njemačkoj koncem ove godine, a koje će im, nadaju se donijeti još bolje rezultate. Naravno, godine nisu presudne, pa u studiju plešu djeca, juniori i seniori, a pored takmičenja tu su i zanimljivi revijalni nastupi kojima studio sa svojim plesačima pridosi u velikoj mjeri ( za fondaciju “POBJEDIMO TIŠINU”, stalni plesni gosti na koncertima ” VRAPČIĆA”, plesna podrška našoj banjolučanki Nataši Railić, itd. ) Biti aktivan i pri tom još i uspješan u Republici Srpskoj danas je veoma teško, ali bez želje, motivacije i cilja u životu još je teže.

Plesni studio “City jazz” vas poziva da se naoružate osmjehom, dobrim raspoloženjem, da im se pridružite i uvećate njihovu plesnu porodicu. Zvuči primamljivo zar ne?

Znači, torba na leđa i pravac mjesna zajednica Nova Varoš, gdje ćete moći da oslobodite svoju maštu i duh, i da UŽIVATE…

S.M.

Ostavite komentar »