Shopping

12/06/2005 0

Prodavnica obuće “Konteks”

U prodavnice obuće “Konteks” stigla je nova zimska kolekcija iz Grčke, Brazila i Italije. Kako su ove zime u trendu krznene čizme u “Konteksu” zasigurno možete pronaći jedan takav model za sebe i to po pristupačnoj cijeni.

Prodavnice obuće “Konteks” se nalaze u ulici Veselina Masleše bb (Batin prolaz) i u ulici Braće Mažara i majke Marije 42.

Butik “Marlena”

U Butiku “Marlena” u samom centru grada, možete postati vlasnik visokokvalitetnog muškog odijela marke “Emporium Viri” koju možete naći samo u “Marleni”. Od ženske kolekcije izdvajamo francuski brend “Keyo Paris” koji će zasigurno oduševiti svaku ženu. “Marlena” iz francuske kolekcije “Keyo Paris” nudi sportsko-eleganti program za žene:majice, hlače, komleti…

Radno vrijeme butika “Marlena”: svaki radni dan 9-20 časova i subotom 9-15 časova.

Mobil Market

“Mobil market” vam nudi širok izbor mobilnih telefona raznih brendova. Pored mobilnih telefona “Mobil Market” vam nudi usluge servisiranja, dekodiranja, prevod uputstava i raznu opremu za telefone.

Adresa: Veselina Masleše bb (Batin prolaz), Tel: 051/ 211-774, GSM: 065/ 564-444, www.mobilmarket-rs.com

U ponudi se nalazi i najnoviji Sony Ericsson K750i + slika

Butik “TABOO”

U banjolučkom butiku “Taboo” stigla je nova kolekcija jesen-zima 2005/2006.

U butiku možete pronaći kolekciju kuće evropske mode “Kamensko” koji proizvodi tri brenda odijela i to PRINCE, PIERRE CARDIN I KAZA.

Marka “Prince” kreirana je i stvorena kako bi zadovoljila sve potrebe i želje mlađe generacije. Svjetski poznati brend odijela “Pierre Cardin” odabir su osobe zrelije dobi, čvrstog i izgrađenog karaktera, sa jasnim životnim stavovima.

Modna linija “Kaza” se ističe prilagodljivošću i potrebama svakodnevnog života.

U butiku “Taboo” možete pored ova tri brenda pronaći i novu kolekciju košulja “Azzaro” sa novim dezenima. U trendu su pruge, kocke, ali i jednobojne košulje.

Uz košulje “Taboo” vam nudi širok izbor kravata, kaiševa, leptir mašni…

Parfimerija “Didaco Commerce” u RK “Boska”

U Parfimeriji “Didaco Commerce” u RK “Boska” možete pronaći širok izbor dekorativne i mirisne kozmetike: kompletan asortiman muške i ženske kozmetike “Adidas”, muški program “Crossmen”, kompletan program poznatog brenda “Nivea”, Pino Silvestre. Veliki izbor krema Garnier, L’Oreal, Nivea, Afrodita, ali i kreme za ruke kako u tubi tako i velika porodična pakovanja. U parfimeriji je zastupljeno devet stalaka dekorativne kozmetike među kojima je Maybelline, Bourjois, Gosh, BeYu, Revlon, Margaret Astor, Rimmel, Miss Sporty. Parfimerija nudi veliki izbor mirisnih linija od parfema Kenzo, Gucci, Davidoff, Boss, David Beckham, kompletan asortiman Salvador Dali, mirisne linije Isabella Rosellini, Pierre Cardin, Life by Esprit, Celine Dion. U pafimeriji se nalazi veliki izbor farbi za kosu i to komletan program Selective, profesionalni i obični, Palette, Garnier i L’Oreal. U parfimeriji možete naći i veliki izbor vlažnih maramica.

Didaco Commerce jedini u Banjoj Luci uvozi Barbie kozmetiku, program za djecu Action man, My little Pony, od dekorativne kozmetike pa do kupki, igračaka i šampona.

“Didaco Commerce” za najmlađe izdvaja kompletan bebi program iz linije Nivea, Becutan, Kosili, Johnson.

Ostavite komentar »