U susret zimi 2006/2007

12/06/2006 0

(Pale) – Tradicionalna manifestacija mini-turistička berza "U susret zimi 2006/2007", održana je ove godine u hotelu "Bistrica" na Jahorini i do sada je prema ocjeni organizatora najuspješnije organizovana turistička berza sa najvećim brojem izlagača i učesnika.

Ova jubilarna (deseta po redu) berza okupila je oko 70 predstavnika turističkih agencija iz svih dijelova bivše Jugoslavije, hotelijera, proizvođača pića, hrane i ugostiteljske opreme.

Programom manifestacije predviđeno je niz turističkih prezentacija i promocija, degustacija hrane i pića, prodaja i razmjena polovne ski-opreme, ali i atraktivni prateći ugostiteljski sadržaji poput spremanja kotlića od divljači, uz "pečenje" domaće rakije na tradicionalni način.

Osim organizovane posjete svim hotelima i pansionima u ponudi OC Jahorina, te vožnje žičarom na najviši vrh Jahorine – Pogorjelica, za sve učesnike manifestacije održana je i prezentacija novog kataloga turističke ponude Grada Istočno Sarajevo i Jahorine u organizaciji Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo. Miloš Jovanović, direktor Olimpijskog centra Jahorina /OC/ i organizator manifestacije, očekuje da će predstojeća sezona na Jahorini biti veoma uspješna kao i da će smještajni kapaciteti biti popunjeni, čemu će doprinijeti i to što će cijene smještaja i ugostiteljskih usluga ostati na nivou prošlogodišnjih.

Ostavite komentar »