“ICM Trade” – najbolji u BiH

02/21/2007 0

Preduzeće "ICM Trade" je ovlašteni prodavac i serviser vozila iz Volkswagen programa. Prodajno servisni centar se nalazi u Glamočanima, na autoputu Banjaluka – Klašnice. Objekat površine 1300 kvadratnih metara, na placu površine 6000 kvadratnih metara, projektovan je i sagrađen po strogim Volkswagen kriterijuma.

Savremeno opremljen servis pod stalnim nadzorom vrhunskih stručnjaka i uz poštovanje strogih standarda garantuje korisnicima najviši nivo kvaliteta usluga svakim radnim danom od 08 do 16 časova a subotom od 08 do 14 časova. "ICM Trade" u svakom trenutku posjeduje veliki broj vozila u prodajno-izložbenom salonu pa se za većinu kupljenih modela isporuka obavlja odmah.

Za nepune dvije godine postojanja "ICM Trade" se tržištu nametnuo beskompromisnim kvalitetom prodajno-servisnih usluga tako da ni uspjeh nije izostao i zato ime "ICM Trade" postaje simbol racionalne kupovine, te sigurnosti i bezbjednosti kada je servis u pitanju.

U godini iza nas "ICM Trade" je ostvario porast prodaje vozila iz VW-ovog proizvodnog programa veći od 100% te je u izboru automobila godine BH Auto, proglašen za NAJBOLJEG DILERA U BOSNI I HERCEGOVINI.

Za sve dodatne informacije ljubazno osoblje "ICM Trade-a" Vam stoji na raspolaganju! Telefon: 051 530 -844

Ostavite komentar »