Dobro se dobrim vraća!

08/30/2007 0

Organizatori prvog BH takmičenja za DRUŠTVENO ODGOVORNO PREDUZEĆE (Fondacija Mozaik, Agencija CSR PLUS i UG INFOHOUSE), organizovaće sutra u šest gradova BIH, javni događaj pod sloganom DOBRO SE DOBRIM VRAĆA, nastojeći tako demonstrirati ideju solidarnosti i filantropije.

U periodu od 12 do 14 časova, građani Tuzle, Viteza, Livna, Banjaluke, Doboja i Sarajeva, imaće priliku da putem promo materijala saznaju sve informacije o ovom takmičenju.

Cilj takmičenja za "DRUŠTVENO ODGOVORNO PREDUZEĆE – DOBRO8“ u kojem će učestvovati preko 50 BH preduzeća, je da se u BiH promoviše duh istinske filantropije i solidarnosti već prisutan u svakodnevnom životu građana, poslovnih ljudi, koji svojim brojnim dobrotvornim i filantropskim djelima daju značajan doprinos poboljšanja kvaliteta života građana u zajedenici.

Pomoć javnim kuhinjama, donacije za parkove i igrališta, kupovina medicinske opreme, pomoć za liječenje djece i odraslih, stipendiranje učenika…samo su neke od mnogobrojnih aktivnosti koje u svim krajevima BiH sprovode društveno odgovorne kompanije.

"Društveno najodgovornije preduzeće u BiH“ će biti proglašeno u decembru 2007 godine.

Više informacija možete saznati na www.infohouse.ba

Ostavite komentar »