“Sa srcem” na 14. Sarajevo Film Festival

08/15/2008 0

Kompanija Podravka već četvrtu godinu zaredom daje podršku Sarajevo Film Festivalu smatrajući ga izuzetno značajnim kulturnim događajem kako u našoj zemlji tako i u široj regiji.


Tokom trajanja Festivala Podravka je za sve posjetioce priredila brojna iznenađenja.

Svaki dan na Festivalskom trgu na Podravkinom štandu, dva puta dnevno posjetioci će imati priliku oprobati se u  "Kolu sreće", osvojiti  zanimljive nagrade  te se zabaviti i uživati u pozitivnoj filmskoj atmosferi.

18. avgusta Podravka će za djecu iz SOS dječijeg sela organizovati posjetu 14. Sarajevo Film Festivalu i odvesti ih na projekciju dječijeg filma koja je predviđena za 17:00 časova. Takođe će biti organizovana degustacija Čokolino proizvoda uz neizostavno druženje i zabavu  te brojna iznenađenja za djecu.

Već tradicionalno, na Porodični dan, 23. avgusta, Podravka, „Kompanija sa srcem“ daće i svoj humani doprinos "Udruženju roditelja, djece i osoba u autističnom spektru" i za taj dan prirediti zanimljiv dječiji program.


Uz brojna iznenađenja, te mogućnost degustacije Podravkinih proizvoda,  iz ove kompanije pozivaju se svi  posjetioci na druženje i uživanje u ugodnoj filmskoj atmosferi 14. Sarajevo Film Festivala.

(Intermezzo)

Ostavite komentar »