Posao.ba Superbrand

09/05/2008 0

Prema selekciji organizacije Superbrands, globalnog autoriteta na području brandinga, internet portal Posao.ba je prepoznat kao najbolji i vodeći brand u zapošljavanju Bosni i Hercegovini.


Međunarodna organizacija Superbrands, globalni autoritet na području brandinga, prvi put je izabrala najbolje brandove na području Bosne i Hercegovine. Najugledniji marketinški, poslovni te akademski stručnjaci, kao i predstavnici medija izabrali su od ukupno 12.000 brandova koji su prisutni na tržištu BiH, najbolje bosanskohercegovačke i međunarodne tržišne marke u našoj zemlji i dodijelili im status Superbrandsa. Među najbolje brandove u našoj državi svrstao se portal Posao.ba.

Kao jedini internet portal sa statusom Superbrandsa u BiH, Posao.ba je pokazao da internet biznis, koji je u našoj zemlji još uvijek u povoju, može biti uspješan i prepoznat u društvu.

Status Superbrandsa u svijetu imaju i najpopularniji internet pretraživači Google i Yahoo, a u regiji ovakvom titulom odlikuje se nekoliko internet portala.

Međunarodna organizacija Superbrands prilikom prvog izbora najboljih brandova u BiH istakla je da je njihov cilj zapravo identificirati iznimne tržišne marke koje potrošačima pružaju emocionalne ili fizičke prednosti pred konkurentskim markama i tako samim markama daju prednost pred konkurencijom. Na zapadnim tržištima ova organizacija djeluje već desetak godina, a dobijanje titule Superbrenda znak je prestiža za svaku kompaniju, saopštio je Posao.ba.

(Fena)

Ostavite komentar »