Počela konferencija Sarajevo PR Open

11/18/2008 0

U organizaciji agencije Prime Communications danas se u Sarajevu održava prva jednodnevna konferencija o trendovima u PR-u "Sarajevo PR Open".


"Cilj konferencije je okupiti stručnjake iz oblasti odnosa s javnošću u BiH i regiji te ugostiti neke od najznačajnijih regionalnih i domaćih predavača koji će predavanjima, diskusijama i okruglim stolovima govoriti u trendovima u PR-u", izjavio je menadžer programa za obrazovanje Prime Communications Salih Musić.

Namjera je da Sarajevo PR Open postane tradicionalna konferencija koja će jednom godišnje okupiti perovce i omogućiti razmjenu znanja, iskustva, dodatno educiranje i nove kontakte.

U okviru prvog Sarajevo PR Opena održavaju se dva bloka predavanja na kojima će prijepodne stručnjaci iz regije govoriti o svojim iskustvima i regionalnim trendovima u PR-u te novim izazovima. Drugi dio predavanja predviđen je za stručnjake iz BiH koji će se fokusirati na domaće trendove.

U okviru konferencije  biće i panel diskusije o političkom komuniciranju u BiH i regiji, te o značaju PR-a za top menadžment.

(Fena)

Ostavite komentar »