Hypo banka nagradila srećne dobitnike

03/05/2009 0

Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka izvukla je tri srećna dobitnika glavnih nagrada svoje nagradne igre "karticu provuci i nagradu izvuci“ koja je organizovana s ciljem da se dodatno promoviše plaćanje roba i usluga putem platnih kartica: Hypo Visa revolving, Hypo Visa klasik i Hypo Visa elektron.  


Svi korisnici pomenutih Hypo platnih kartica imali su pravo da u periodu od 01. avgusta 2008. do 31. januara 2009. godine, do kada je trajala nagradna igra, aktivno učestvuju tako što je svaka konvertibilma marka koju su potrošili isključivo na prodajnim mjestima – POS terminalima u zemlji i inostranstvu, te kupovinom putem Interneta i telefonskih narudžbi, nosila jedan bod (1KM=1 bod). Vlasnici Hypo platnih kartica koji su sakupili minimalno 500 bodova imali su mogućnost da dobiju poklon (promomaterijal Hypo banke – vrijednost poklona zavisio je od broja prikupljenih bodova). Ukupna vrijednost podijeljenih poklona iznoslila je preko 10.000,00 KM. Takođe, svi korisnici platnih kartica koji su ispunili gore pomenute uslove stekli su pravo da učestvuju i u izvlačenju tri glavne nagrade.  

Finalno izvlačenje dobitnika tri glavne nagrade obavljeno je 02. marta 2009. u sjedištu Hypo banke u Banjoj Luci.

Prvu nagradu lap-top računar vrijednosti 2.500,00 KM osvojila je Dragana Miljić iz Banjaluka. Drugu nagradu, LCD televizor vrijednosti 1.500,00 KM osvojio je Radomir Predojević, takođe iz Banjaluke. Treća nagrada, mobilni telefon vrijednosti 1.000,00 KM otišla je u ruke Slobodana Mičetanovića iz Dervente.

“Cilj nagradne igre je bio da podstakne građane na svakodnevno korišćenje platnih kartica Hypo banke kao najsigurniji i najpogodniji oblik plaćanja roba i usluga, a za uzvrat banka je nagrađivala svoje klijente vrijednim poklonima. Rezulat ove nagradne igre je povećanje prometa po našim platnim karticama za oko 20%”, rekla je Ljiljana Krsman voditelj Odjela za poslovanje sa stanovništvom Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka.  

(Intermezzo)

Ostavite komentar »