HT ERONET na 12. Sajmu privrede Mostar

04/02/2009 0

Na dvanaestom po redu privrednom sajmu u Mostaru, predstavio se i HT Mostar. Nakon svečanog otvorenja, HT Mostar  štand posjetili su brojni visoki uzvanici i gosti, među kojima i premijer Republike Hrvatske, Ivo Sanader, predsjednica Federacije BiH, Borjana Krišto, kao i gradonačelnik Mostara, Ljubo Bešlić.


Ispred HT Mostara-a, goste i posjetitelje pozdravio je predsjednik Nadzornog Odbora HT-a Mostar, Žarko Pušić, Član Uprave i Izvršni direktor za pokretnu mrežu – Zoran Bakula, te Željka Senjak, Član Odbora Direktora – Direktor za marketing i prodaju HT ERONET-a,

Ove godine HT ERONET će svim posjetiocima štanda, unutar paviljona 2,  predstaviti novosti u ponudi, koja uključuje sniženje cijene mobilnog interneta, kao i pogodnost za sve one koji na sajmu odluče postati HT ERONET poslovnim korisnikom. Naime, nudi se mogućnost korištenja posebnu ponude, kojom se ostvaruje pravo na 100% popusta na iznos mjesečne naknade za korištenje jedne od ponuđenih  tarifnih opcija (Opcija Moja Mreža, Opcija Fiksne i Opcija Mobilne) u trajanju od tri mjeseca (od dana potpisivanja Ugovora o zasnivanju pretplatničkog odnosa).

Pored toga, na sajmu su izloženi i novi mobilni uređaji koji se mogu očekivati u skorašnjoj ponudi, a može se odigrati i prigodna nagradna igra. Deset najsretnijih posjetitelja ima priliku osvojiti !hej Box Samsung L170 ili HT ERONET promotivni paket.

(Intermezzo)

Ostavite komentar »