Dobri medo u Mercator Centru Banja Luka

06/24/2009 0

Na zadovoljstvo mnogobrojnih roditelja i banjalučkih mališana, ove sedmice je Mercator Centar Banja Luka u saradnji sa udruženjem „Dobri medo“ organizovao kreativne radionice za djecu uzrasta od 3 godine pa naviše.Radionice, sa interesantnim sadržajem, traju 3 sata svaki dan od utorka do petka, a banjalučki mališani mogu na zabavan način uz pomoć dva animatora naučiti plesati, savladati osnovne tehnike pravljenja ukrasnih predmeta, maski i nakita. 

Tatjana Kuruzović, direktorica udruženja „Dobri medo“ je pojasnila saradnju sa Mercator BL: „Iako udruženje djeluje od maja 2008. godine već smo stekli veliko povjerenje roditelja i simpatije djece u Banja Luci, a poziv Mercatora Banja Luka prihvatili smo sa velikim zadovoljstvom. Naša pokretna zabavišta, kako zovemo ove kreativne radionice, zahtjevaju adekvatan prostor koji omogućuje sigurno i bezbrižno igranje djece dok roditelji obavljaju svoje svakodnevne obaveze i veoma nam je drago da se Mercator odlučio da dodatne sadržaje za svoje kupce i posjetioce organizuje upravo u saradnji sa nama.“ 

Mercator Banja Luka od svog otvaranja konstantno osmišljava sadržaje koji boravak u Centru čine još ugodnijim, a kreativnim radionicama Dobrog mede ovaj put su nam na prvom mjestu najmlađi posjetioci koje pozivamo da nam se pridruže na jednoj od interesantnih radionica u četvrtak i petak te naredne sedmice (ponedjeljak, srijeda, petak i subota). Crteži sa radionica biće izloženi u Mercator Centru.

(Intermezzo.ba)

Ostavite komentar »