Mercator podržao Konferenciju beba

06/29/2010 0

U Kulturnom centru Gradiška juče je održana Konferencija Beba koja je okupila veliki broj roditelja i beba.


Podršku ovom projektu pružio je trgovački lanac Mercator koji je obezbijedio vrijedne poklon pakete za šestero mališana u Banja Luci i Gradišci. Ponosni roditelji beba koje su izabrane u tročlano predsjedništvo po principu, prva, posljednja i 28. prijavljena beba jučer su u Kulturnom centru primili poklon pakete sa dječijom kozmetikom, igračkama i prehrambenim proizvodima trgovačke marke Mercator koji su prilagođeni ovom uzrastu.

U sklopu prigodnog programa održanog 27. juna u parku „Mladen Stojanović“ u Banja Luci, poklon paketima Mercatora obradovani su i banjalučki mališani koji su izabrani u tročlano predsjedništvo beba – Katarina Lakić, Aleksa Karanović i Marko Todić.

„Veliko zadovoljstvo nam predstavlja činjenica da smo na ovaj način dali svoj doprinos manifestaciji koja okuplja najmlađe članove našeg društva. Kao društveno odgovorna kompanija aktivno učestvujemo u razvoju naše lokalne zajednice, tako da ovu manifestaciju posvećenu našim najmlađim svakako podržavamo i nadamo se da su pokloni koje smo uručili mališanima u Banja Luci i Gradišci obradovati kako njih tako i njihove roditelje.“, ovim povodom izjavila je Tatjana Raković-Savić, portparol Mercatora Banja Luka.

(Intermezzo)

Ostavite komentar »