Nastavak saradnje Mercatora i Crvenog krsta Banja Luka

07/12/2011 0

Mercator Banja Luka juče je u saradnji sa gradskom organizacijom Crvenog krsta organizovao postavljanje humanitarne kase u Mercatoru Starčevica.


Zajednička akcija koja je rezultat dvogodišnje saradnje Mercatora Banja Luka i Crvenog krsta Banja Luka ima za cilj pružiti pomoć porodicama u stanju socijalne potrebe sa područja Banja Luke. Saradnja sa organizacijama Crvenog krsta je jedan u nizu projekata od značaja, koji Mercator Banja Luka kao društveno odgovorna kompanija sprovodi u cilju razvoja odnosa sa lokalnim zajednicama u kojima posluje.

 

Svoje priloge u Humanitarnu kasu u Mercatoru Starčevica građani će moći ostavljati do jula 2012 godine, a organizatori se nadaju da će i ova poput prethodnih akcija biti podjednako uspješna. Naime, tokom dosadašnjih zajedničkih akcija Mercatora i Crvenog Krsta Banja Luka, dobrovoljnim prilozima sugrađana prikupljena su sredstva kojima su obezbjeđene osnovne životne i higijenske namirnice potrebne za nesmetano odvijanje svakodnevnog života članova porodica kojima je pomoć prijeko potrebna.

Mercator Banja Luka je tokom dvogodišnjeg poslovanja uspješno realizovao različite humanitarne aktivnosti sa organizacijama Crveni krst u Banja Luci i Brčkom koje su imale za cilj na praktičan način pomoći porodicama i licima u stanju socijalne potrebe. Postavljanje humanitarne kase u Mercator Centru Banja Luka jedna je od uspješnih zajedničkih aktivnosti.

(Intermezzo)

Ostavite komentar »