Zagrijavanje za 8. ProActive u Sarajevu i Banjoj Luci

03/16/2012 0
Zagrijavanje za 8. ProActive u Sarajevu i Banjoj Luci

“ProActive Warm Up” druženja u Sarajevu i Banjoj Luci bili su odlična prilika da se uz ugodnu atmosferu i dobro društvo krene sa zagrijavanjem za 8. regionalnu edukativnu konferenciju o odnosima s javnošću koja će se održati od 24. do 26. maja na Kozari. Učesnici ProActive WARM UP-a imali su priliku da čuju rezultate istraživanja o PR profesiji u BiH, a predstavljen im je i PR priručnik za odnose s javnošću, kao i nekoliko dobrih primjera iz prakse.

“Druženjima koja smo organizovali željeli smo okupiti sve one koje zanima PR, marketing, online komunikacija i druge teme koje su izuzetno značajne za uspješnu komunikaciju i poslovanje kompanija i organizacija, ali ujedno i da svima onima koji do sada nisu bili na ovoj regionalnoj konferenciji prenesemo dio dobre atmosfere i energije po kojoj je ProActive poznat. Reakcije učesnika bile su izuzetno pozitivne i drago nam je da smo uspjeli potaknuti i diskusije u kojima su otvorene teme značajne kako za PR-ovce, tako i za predstavnike medija i direktore kompanija”, istakla je Bojana Blažević, izvršna direktorica agencije PRIME Communications.

Interesovanje za ProActive Warm Up je bilo veliko i u Sarajevu i u Banjoj Luci, pa su druženju prisustvovali PR-ovci, novinari, blogeri i studenti. Po jedan sretan učesnik u svakom gradu je nagrađen i kotizacijom za ProActive, a dodijeljene su i druge nagrade.

Dobra atmosfera i pozitivne reakcije učesnika Warm Up-a su uvod u 8. edukativnu konferenciju ProActive u organizaciji agencije PRIME Communications.

Više informacija svi zainteresovani mogu saznati na www.proactive.ba.

Fotografije sa ProActive Warm Up-a u Sarajevu i Banjoj Luci možete pogledati na našoj Facebook stranici www.facebook.com/PRoaktivno.

(Intermezzo)

Related posts:

Ostavite komentar »