Besplatan internet u centru Banjaluke

04/22/2013 0
Besplatan internet u centru Banjaluke
BANJALUKA – Građani Banjaluke, ali i svi koji dođu u ovaj grad, od danas će moći da besplatno koriste internet na Trgu Krajine i šetalištu popularnog naziva “Parkić” u centru Banjaluke.
Bežični internet na dvije lokacije na otvorenom u zajedničkom projektu obezbijedili su kompanija “M:tel”, Turistička organizacija grada Banjaluka i Gradska uprava.
“Kompanija `M:tel` prepoznala je potrebu savremenog društva da imamo pristup internetu u svakom trenutku gdje god se nalazili”, rekla je novinarima v.d. izvršnog direktora “M:tel-a` za marketing i prodaju Slađana Babić na svečanosti obilježavanja početka funkcionisanja neograničenog interneta na otvorenom, koja je organizovana povodom obilježavanja dana grada Banjaluka.

Svečanosti su prisustvovali i gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović i direktor gradske Turističke organizacije Ostoja Barašin koji su izrazili zadovoljstvo zbog ovog projekta koji će, kako su naveli, približiti Banjaluku većim evropskim gradovima u kojima postoje besplatne internet zone.

(Srna/Intermezzo)

Related posts:

Ostavite komentar »