Otvoren vrtić Kolibri u naselju Lazarevo

04/22/2013 0
Otvoren vrtić Kolibri u naselju Lazarevo

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović danas je otvorio vrtić “Kolibri” u banjalučkom naselju Lazarevo, koji će već sljedećeg ponedjeljka primiti 250 mališana.Gavranović je rekao da je u vrtić uloženo više od 3.500.000 KM.
“Investirajući u kuhinju obezbijedili smo prostor za proizvodnju oko 1.000 obroka za djecu, što znači da će opsluživati veći broj vrtića na području grada. Ovo je zaista bilo potrebno i nastavićemo napore da gradimo još kapaciteta i da listu čekanja na mjesto u vrtićima u narednih nekoliko godina potpuno ugasimo”, rekao je Gavranović.

Direktor Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Nataša Radulović rekla je da projekat vrtića podrazumijeva da svako dijete ima mogućnost da razvija svoje sposobnosti.

Radulovićeva je rekla da vrtić “Kolibri” ima veliko dvorište koje će biti adekvatno uređeno, salu za rekreaciju, veliku centralnu kuhinju i mnoge druge sadržaje.

“Naša želja je da se stari objekat sruši i da se ovdje napravi objekat za četiri grupe i jedan vešeraj, a onda bi ovaj kompleks mogao da primi oko 400 mališana”, istakla je Radulovićeva.

(Srna/Intemrezzo)

Ostavite komentar »