Počela akcija „Biramo najuređenije“

04/23/2013 0
Počela akcija „Biramo najuređenije“

Tradicionalna akcija „Biramo najuređenije”, koju organizuje Grad Banja Luka, počela je danas – 23. aprila i trajaće do 31. maja 2013. godine, saopšteno je iz Odsjeka za odnose sa javnošću.

Biraćemo  najuređeniji prostor u četiri kategorije: najuređenije privatno dvorište, školsko dvorište, najuređeniji prostor u stambenim zgradama i najuređeniji balkon.

Organizacijom akcije, koja traje već jednu deceniju, Administrativna služba Grada želi da ukaže na značaj uređenja životnog prostora, te da, zajedno sa građanima, utičemo  na jačanje ekološke svijesti.

Ovim putem pozivamo građane, škole i zajednice etažnih vlasnika da prijave svoje dvorište i takmiče se u akciji koja je postala prepoznatljiva u gradu.

Ove godine, određen je fond nagrada i iznosi 5.000 KM, a najuspješniji će biti nagrađeni i poklonima prijatelja akcije „Biramo najuređenije”.

Prijavni list moguće je preuzeti na  internet strani  Grada, kao i ispred prijemne kancelarije u zgradi Administrativne službe.
Popunjene prijave potrebno je poslati  elektronskom poštom na adresu javnost@banjaluka.rs.ba, ili putem pošte na adresu: Administrativna služba Grada Banja Luka, Trg srpskih vladara 1 (sa naznakom: za akciju „Biramo najuređenije”).
Detaljnije informacije moguće je dobiti i na kontakt telefone: 051/244-444 lok. 771 i 066/449-822.

Prijavni list možete preuzeti OVDJE.

(Intemrezzo)

Related posts:

Ostavite komentar »