Postani Exit volonter

04/23/2013 0
Postani Exit volonter

Exit PR team Banjaluka otvara konkurs za sve one koji žele da postanu dio Exit festivala. Postani Exit volonter i pridruži se Exit PR timu Banja Luka! Zaradi svoju petodnevnu ulaznicu, mjesto u kampu i put na festival.

Princip prijave je jednostavan, potrebno je poslati fotografiju, osnovne podatke i odgovor na pitanje ’Zašto želim da budem dio Exit festivala?’ na e-mail adresu exitfestival.banjaluka@gmail.com do 5. maja.

Ovo je idealna prilika za sve one koji žele da budu dio Exit festivala, da osjetite atmosferu na Tvrđavi, uživaju u nekoliko stotina koncerata i da se druže sa ljudima iz cijelog svijeta! Dunav, ljeto, Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad I Exit Festival vas čekaju.

Exit Festival se ove godine održava od 10. do 14. jula.

Do sada su potvrđeni nastupi Fatboy SlimaAtoms For PeaceSnoop LionBloc PartyCee Lo GreenaSeth TroxlerEric PrydzDubfirePan-PotMatadorApolloniaDeniz Kurtel, a Subb-an Adam Shelton će imati b2b nastup, DJ FreshFrictionDelilahAna PopovićProngThe PrototypesInspector DubplateSkismBrookes Brothers Dub Phizix & MC Strategy.

Ulaznice za Exit Festival se mogu kupiti i u Bosni i Hercegovini po cijenama:

- festivalska ulaznica: 115.5KM

- kamp: 52.5KM

(Intermezzo)

Ostavite komentar »