As I Fall singlom najavili “punokrvni” album

05/09/2013 0
As I Fall singlom najavili “punokrvni” album

Banjalučki sastav predstavio je prvi singl, “Dark Days”, sa nadolazećeg albuma.
As I Fall vrijedno rade na novim pjesmama u studijima Cirith Ungol i Rewind, a produkciju je na sebe preuzeo Dražen Kecman, gitarista grupe.

“Dark Days”, nakon EP izdanja, najavljuje prvi album grupe iz Banja Luke u punoj dužini, na kome će se vjerovatno naći četrnaest numera.

Prema riječima gitariste Kecmana izdanje će uskoro ugledati svjetlost dana u formi za besplatno preuzimanje, ali će isto tako svi koji žele moći da kupe CD.

U naredne dvije sedmice As I Fall će “izbaciti” još jedan singl.

“Trenutno ne razmišljamo o nastupima dok ne završimo album do kraja da se ne bi sve dodatno odužilo i zakompliciralo. Imamo pozive sa čitavog Balkana, tako da kad se završi naš prvi album onda ćemo lagano krenuti sa svirkama”, otkrio je planove gitarista i producent benda.

As I Fall su osnovani jula 2009. govdine, sa idejom da sviraju novu generaciju metal muzike, sa prizvucima švedske melodic death škole, a isto tako i američke core-a.

Prije tri godine osvojili su prvo mesto na Zaječarskoj gitarijadi prema odluci žirija, a takođe su zabilježili nastupe na mnogim drugim velikim festivalima u regionu, poput: Demofesta u Banjaluci, Sarajevo Metal Festa, Urban Fest Osijek, Exit, itd.

(Intermezzo)

Ostavite komentar »