Banjalučka pivara nagrađuje viziju sljedećih 140 godina Pivare

05/28/2013 0
Banjalučka pivara nagrađuje viziju sljedećih 140 godina Pivare

Banjalučka pivara organizuje konkurs za najbolji autorski snimak u trajanju do 140 sekundi na temu „Banjalučka pivara u narednih 140 godina“ u okviru obilježavanja 140 godina postojanja.

„Ovim konkursom želimo da animiramo naše potrošače da se uključe u kreiranje vizije i velikih planova Banjalučke pivare. Konkurs za najbolji video snimak je i način da podijelimo radost u godini obilježavanja 140 godina i uzbuđenje za budućnost zajedno s onim zbog kojih postojimo – našim potrošačima,“ rekla je Milka Stanivuković, menadžer za odnose s javnošću Banjalučke pivare.

Sledećih 140 godina Pivare podrazumijeva bližu i dalju budućnost jedine pivare u Republici Srpskoj i njenih brendova, tako da autori kratkog filma imaju dosta slobode u izboru uže teme i načina izražavanja svoje kreativnosti. Video može biti snimljen bilo kojim uređajem koji omogućuje snimanje video zapisa – kamerom, fotoaparatom, telefonom… Film može da bude amaterski ili profesionalan, tako da na konkursu mogu da učestvuju i studenti kamere, režije i montaže i profesionalni snimatelji, kao i svi drugi koji imaju inspiraciju i želju da predstave budućnost Pivare i osvoje vrijedne novčane iznose.

Autor najboljeg video snimka po izboru žirija biće stimulisan novčanim iznosom od 3000 KM, a 2000 KM će osvojiti autor snimka koji bude proglašen za najinovativniji. Posebnu nagradu od 1000 KM dobiće autor video snimka koji bude imao najviše glasova Facebook fanova. O najboljim će odlučiti tročlani žiri koji čine profesionalne filmadžije predstavnik Banjalučke pivare, a prema sljedećim kriterijumima: ideja, inovativnost i glumački potencijal.

Konkurs je otvoren do 15. jula 2013. godine, a putem aplikacije na službenoj Facebook stranici Banjalučke pivare (https://www.facebook.com/nektarpivo) mogu da se prijave svi korisnici ove društvene mreže s prebivalištem u BiH koji imaju više od 18 godina.

(Intermezzo)

Related posts:

Ostavite komentar »