Banjaluka domaćin Mini lige šampiona

05/24/2013 0
Banjaluka domaćin Mini lige šampiona

Fudbalski savez Republike Srpske, u saradnji sa Fudbalskim savezom BiH i Otvorenom zabavnom školom fudbala iz Sarajeva, 25. maja, na Trgu Krajine i ulici Kralja Petra I Karađorđevića, uoči finalne utakmice Lige šampiona, organizuju fudbalsku manifestaciju „Mini-liga šampiona“.

„Mini-liga šampiona“ je sportska manifestacija pod pokroviteljstvom Evropske fudbalske federacije UEFA, a njen značaj se prvenstveno ogleda kako u razvoju i popularizaciji bazičnog fudbala, tako i u promociji vrijednosti sportske fer-plej igre, tolerancije, jednakosti među ljudima i polovima i zdravog načina života. Dječaci i djevojčice nosiće majice u bojama finalista Lige šampiona, a na ovoj sportskom događaju učestvovaće oko 500 dječaka i djevojčica iz 26 gradova Republike Srpske i Federacije BiH.

„Mini liga šampiona“ održaće se u vremenu od 9.00 do 15.00 časova, a svečano otvaranje planirano je u 9.20 časova na Trgu Krajine. U slučaju kiše i lošijih vremenskih uslova, ova sportska manifestacija biće održana u SD „Borik“.
Grad Banja Luka je podržao „Mini-ligu šampiona“.

Podsjećamo, zbog održavanja ove sportske manifestacije, u subotu će biti obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Narodnog pozorišta RS do Ulice Marije Bursać, u vremenu od 6.00 do 17.00 časova.

(Intermezzo)

Related posts:

Ostavite komentar »