David Guetta na EXITu!

05/24/2013 0
David Guetta na EXITu!
David Guetta, najuspješniji DJ i producent svih vremena, prirediće na legendarnoj Dance Areni najveću žurku ove sezone! Dobitnik dva gremija, višestruki titular prestižne nagrade „najbolji svjetski DJ“, čovjek čiji hitovi imaju preko 2 milijarde online pregleda, prirediće spektakl koji će se dugo prepričavati.

„David Guetta je u posljednjih nekoliko godina prerastao okvire DJinga i postao jedan od najpopularnijih muzičkih izvođača na svijetu. Njegovu ovogodišnju turneju prati do sada neviđena audio i vizuelna produkcija, zbog koje će Dance Arena doživjeti pravu r:evoluciju. Očekuje nas eksplozija pozitivne energije koja se nikako ne smije propustiti.“ – izjavila je Karen Young, programski direktor Dance Arene.

“Nastupi na EXITovoj tvrđavi su poseban doživljaj. Srpska publika mi je uvijek davala mnogo ljubavi, i poručujem im da se spreme za show kakav do sada nisu iskusili“ – izjavio je Guetta.

EXITova Dance arena će u subotu 13. jula, zahvaljujući Guetti, biti poprište najluđe žurke na planeti. Francuski umjetnik pružiće publici festivala nezaboravan šou koristeći svaki trik – od pumpajućih tehno ritmova do vrtoglavog elektro zvuka, i naravno, velikih hitova koje je ostvario u saradnji sa najvećim imenima današnjice – Snoop Dogg, Rihanna, Madonna, Nicki Minaj, Kelly Rowland, Flo Rida, Usher, Afrojack, Estelle, i mnogi drugi. Sa hit singlovima poput “When Love Takes Over”, “One Love” „The World is Mine“, “Turn me on” i na desetine drugih, ostaće zabiljležen kao jedan od najuspješnijih producenata svih vremena.

David Guetta je prešao ogroman put – od pariške underground scene do naslovnica velikih magazina i crvenih tepiha, zahvaljujući opsesivnom nagonu za učestalim napretkom. Emitovan je na hiljade sati na svjetskim radio stanicama i osvojio sve klubove od Tokija do Ibice.

Dolazak u Novi Sad direktno sa najboljih svjetskih žurki i rezident nastupa na Ibici stvoriće žurku svih žurki koja kombinuje mnoštvo uticaja i najprepoznatljivijih house numera svih vremena. Ljubitelji dobre žurke iz 60 zemalja svijeta nastaniće Dance Arenu kako bi posvjedočili nesvakidašnjem spektaklu. Šou koju ovaj DJ priređuje, kao i jedinstvena atmosfera EXIT Festivala učiniće vrelo novosadsko ljeto jednim od najvećih i najekskluzivnijih DJ događaja planete u 2013. godini.

Pored maestralnog Davida Guette, na EXITu nas čeka spektakularnih pet dana koji će obilježiti 2013. godinu i nastupi zvezda kao što su Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Chase & Status DJ set & Rage, Diplo, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, The Prodigy, ali i preko 500 drugih na više od 15 festivalskih bina.

(Frontal)

Related posts:

Ostavite komentar »