Jelen Demofest 2013: U revijalnom dijelu Dubioza, S.A.R.S., Partibrejkersi, Džajkovski …

05/21/2013 0
Jelen Demofest 2013: U revijalnom dijelu Dubioza, S.A.R.S., Partibrejkersi, Džajkovski …

Ovogodišnji program 6. Jelen Demofesta (18-20. jul) pored nastupa demo bendova, u svom revijalnom dijelu podrazumijeva nastupe nekih od najpopularnijih regionalnih grupa.

Tako će prvo veče publika moći da posluša osim Dede Putra (Bihać), i Dubiozu Kolektiv i S.A.R.S.

Drugo veče nakon demo bendova slijede redom Kraj Programa (Rijeka, Partibrejkers i Superhiksi (Mk), dok će treće veče nakon finalnog odabira najboljeg demo benda nastupati bend Neuro,Kiril Džajkovski i Plejboj.

Kada je u pitanju dnevni program, i tu su planirana brojna iznenađenja. Očekuju vas strip predavanja, a organizatori ističu da su trenutno u pregovorima sa prvim scenaristom Alan Forda koji bi se obratio strip publici u Banjaluci. Više detalja o strip dijelu programa uskoro.

Takođe, po prvi put u Banjaluci će biti postavljena izložba Davora Gopca, a imaćemo i radionice za bubnjare u organizaciji Manic Drum, bubnjarske radionice. Oni će, takođe, biti i sponzor nagrade za najboljeg bubnjara ovogodišnjeg Demofesta. Ove godine će se, kao i na prvom Demofestu, priliku za dokazivanje i pokazivanje dati i strip crtačima koji će imati priliku da se takmiče i osvoje vrijednu novčanu nagradu.

Takođe, u okviru Jelen Demofesta realizovaće se i Pop Art market u Domu omladine, kao i Pecha kucha manifestaciju koja će, sigurni smo, privući mnogo kreativaca i onih koji imaju šta da kažu.

Kada je u pitanju DJ afterparty program, u toku je konkurs za odabir DJ-eva koji će se predstaviti publici festivala ove godine. O DJ line up-u bićete obavješteni uskoro.

(Frontal)

Related posts:

Ostavite komentar »