Koncert Sergeja Ćetkovića na banjalučkoj Aquani

06/03/2013 0
Koncert Sergeja Ćetkovića na banjalučkoj Aquani
Koncert Sergeja Ćetkovića u organizaciji Queen Estrade i Barwood Art-a, a pod pokroviteljstvom Oriflame Cosmetics-a, biće održan 14. juna, na prostoru banjalučke Aquana-e sa početkom u 20:30h, najavljeno je u petak, 31. maja konferencijom za medije u Banja Luci.

Nakon dvije godine od uspješnog koncerta kada je omiljeni pjevač mnogih dama na „Akvani“ pjevao pred oko 6.000 ljudi, Sergej Ćetković ponovo će obradovati banjalučku publiku.

Sergej Ćetković je najavio muzički spektakl i odličan provod na predstojećem koncertu.

“Organizacija koncerta zahtijeva mnogo energije i rada. Na poziv mog prijašnjeg saradnika i prijatelja Mladena Vučkovića, prihvatili smo ponudu za održavanje koncerta u Banja Luci. Čekali smo lijepo vrijeme i nadam se da ćemo se svi zajedno dobro provesti. Izvešću repertoar koji obilježava presjek moje dvanaestogodišnje karijere. Publika u Banjaluci me uvijek toplo dočeka tako da ne sumnjam u odličan provod. Osim najpoznatijih hitova Banjalučanima ću predstaviti i dvije nove pjesme „Volim te“ i „Zbog nas“ koje najavljuju moj novi CD. Biće tu i iznenađenja u vidu gostiju na samom koncertu, ali koje ne bih sada otkrivao, tako da pozivam sve da dođu dobro raspoloženi, a mi obecavamo dobar provod. Očekujem dobru svirku, energiju i zabavu“, izjavio je  Sergej Ćetković.

Ovaj kantautor i miljenik pripadnica ljepšeg pola poznat je širom regije po sjajnom repertoaru romantičnih pjesama kao što su: “Još volim te”, “Dva minuta”, “Ako te nije pronašla ljubav”, “Zaustaviću vreme”, “Pogledi u tami” i mnogih drugih.

Jedan od organizatora koncerta Zoran Đurić ispred Queen estrade kaže da zainteresovani ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića mogu kupiti po cijeni od 10 maraka.

„Maksimalno smo izašli u susret publici. Ovo je najniža cijena ulaznice koju smo mogli da dobijemo, a koja uključuje i odlazak u vodeni park „Akvana“. Ulaznice će biti u prodaji od ponedjeljka ispred robne kuće „Boska“, na blagajni „Akvane“, u „Staklencu“ i ispred „Pošte”, naveo je Đurić koji i ovaj put obećava još jedan muzički spektakl u gradu na Vrbasu.

(Intemrezzo)

Ostavite komentar »