Mercator Kids Fashion Show

06/04/2013 0
Mercator Kids Fashion Show

Mercator BL će, u četvrtak, 6. juna, na velikoj ljetnoj modnoj reviji prikazati aktuelne modele iz bogate ponude Mercator Centra Banja Luka. Manifestaciju će u 18 časova otvoriti najmlađi manekeni, učesnici projekta „Mercator Kids Fashion Show“.  

Svi ljubitelji mode i zabave imaće priliku da uživaju u dvije revije najnovijih kolekcija brojnih brendova u Mercator Centru Banja Luka, a one koji odaberu neke od modela prikazanih na reviji očekuju i dodatni popusti u brojnim trgovinama Centra. Tradicionalna modna manifestacija Mercator Centra Banja Luka započeće u 18 časova dječijom revijom, nakon čega će prisutne zabaviti Mercator Talenti. U nastavku programa, od 19 časova, biće predstavljene najnovije odjevne kombinacije iz kolekcije proljeće/ljeto 2013 i najnoviji trendovi mnogobrojnih svjetskih brendova zastupljenih u Mercator Centru Banja Luka.

Na ovom modnom događaju biće predstavljen projekat „Mercator Kids Fashion Show“.  Organizacija ovog dijela revije započela je aktivnošću na Facebook stranici Mercatora tokom koje su roditelji prijavljivali svoju djecu za učešće na reviji, a najuspješniji mališani imaće priliku da kroz ubrzani kurs za manekene, nauče od profesionalaca iz agencije ABC models sve što je potrebno da zablistaju na modnoj pisti. Ovoj manifestaciji priključili su se poznati brendovi u Mercator Centru, koji će prikazati najnovije dečije kolekcije, a tokom cijelog vikenda svim zainteresovanim potrošačima ponudiće popust na kupovinu.

Sve one, koji posjete Mercator Centar Banja Luka u periodu od 6. do 9. juna i donesu kupon koji mogu preuzeti na Facebook stranici Mercator Centra Banja Luka očekuju dodatni popusti u brojnim trgovinama Centra.

(Intermezzo)

Ostavite komentar »