Počela proizvodnja „Nektar ananasa“

06/03/2013 0
Počela proizvodnja „Nektar ananasa“

„Nektar ananas“ najnoviji je član osvježavajuće porodice „Nektar“ piva s voćnim okusima koji garantuje vrhunsko iskustvo ljetnog osvježenja.

Najpoznatiji brend Banjalučke pivare „Nektar“ pivo sada dolazi u sočnoj, slatkoj, hladnoj i razigranoj ljetnoj kombinaciji poput pravog tropskog poljupca, s aromatičnim sokom ananasa.

„Nastavljamo s inovacijama u proizvodnji piva s voćnim okusima. Pažljivo smo osluškivali potrebe i želje potrošača i shvatili da su sjajno prihvatili i zavoljeli limun, grejp i ribizlu, ali da žele još. Tako smo odlučili da nastavimo s pomjeranjem granica i da ovo ljeto upotpunimo s novim jedinstvenim okusom. Cilj nam je, naravno, osvojiti nove potrošače, ali su nam izuzetno važni i ljubitelji ‘Nektara’ kojim želimo ponuditi alternativu za njihov omiljeni brend u prilikama kad im više odgovara nešto manji postotak alkohola i nešto slađe osvježenje,“ rekla je Milka Stanivuković, menadžer za odnose s javnošću Banjalučke pivare.

Kao i „Nektar limun“, „Nektar grejp“ i „Nektar ribizla“, „Nektar ananas“ ima 60 odsto soka, 40 odsto piva, te 2% alkohola. Proizvodnja novog lakog piva dio je strateškog opredjeljenja ka modernizaciji, promjenama, razvoju i rastu, s posebnim fokusom na prilagođavanje različitim ukusima potrošača.

Ostavite komentar »