Sergej Ćetković održao koncert u Banjaluci

06/17/2013 0
Sergej Ćetković održao koncert u Banjaluci

Ne prolazi i nikako da prođe, jos jedan dan težak kao gvozđe, u svemu još te ima, još si tu… stihovi su pjesme “Još volim te” kojom je crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković u petak naveče počeo svoj nastup u banjalučkom vodenom parku “Aquana”.

Prve taktove posljednjeg singla koji je Ćetković snimio, nekoliko hiljada obožavalaca pozdravilo je gromoglsnim aplauzom.

“Dobro veče Banjaluko, nismo se družili dvije godine. Ali, večeras je noć za dobru muziku i dobru atmosferu”, pozdravio je popularni balader publiku, među kojom su mu, u skoro podjednakom omjeru poljupce slale pripadnice nježnijeg pola koje su došle same i one koje su bile sa emotivnim partnerima.

“I da znam gdje”, “Kad bi htjela ti”, “Budi mi voda” samo su neki od hitova “nabijenih” emocijama koje je publika u glas otpjevala s Ćetkovićem.

Harizmatičan i duhovit, pjevač je u pauzama između pjesama razgovarao s publikom, a jedna obožavateljka imala je priliku i čast da mu se pridruži na sceni. Uz pjesmu “Prokleta bila” koju je obožavateljka Branka izabrala kao muzičku zelju, pjevač ju je zamolio za ples, a uz zadnje taktove pjesme poljubio ruku i poželio prijatan ostatk večeri.

Obojen džentlmenskom notom bio je i nastavak koncerta, jer je Ćetković  pjevao za sve dame stihove prožete osjećanjima ljubavi, tuge, boli, sreće, a sažete u numerama “Nazovi me”, “Postojim i ja”, “Zaustaviću vrijeme”, “Da l’ me oči varaju”.

Rame uz rame sa crnogorskim pjevačem stala je sarajevska pjevačica Maya Sar, te za prisutne otpjevala pjesmu sa novog albuma “O meni nikom ne pričaj”, nakon čega je pozdravila publiku u Banjaluci.

“Prsten na sto”, “Pogledi u tami”, “Ljuska oraha”, “Ako te nije pronašla ljubav”, “Zbog nas” hitovi su koji su se nizali jedan za drugim.

Da je humanitarac Ćetković je pokazao kada je publiku zamolio se pozove humanitarni broj za sestre Gajic koje boluju od rijetke Laforine bolesti, te da je romantičan kada je pročitao poruku u kojoj momak iz Prijedora pozdravlja njemu dragu osobu koja je bila na koncertu.

“Vi ste najbolja publika”, poručio je pop pjevač, koji je nakon izlaska na bis otpjevao “Pola moga svijeta”, “Ne zaboravi”, te koncert završio pjesmom kojom je i počeo – “Još volim te”.

Organizator koncerta bila je agencija “Kvin estrada” i “Barwood art”, a pod pokroviteljstvom “Oriflame Cosmetics”.

(Nezavisne novine/Intermezzo)

Ostavite komentar »