Grupa “Alexandria” promovisala novi album

07/03/2013 0
Grupa “Alexandria” promovisala novi album

Grupa “Alexandria” , objavila je drugi album u izdanju Muzičke produkcije Radio Televizije Republike Srpske, koji je sinoć promovisan u Banjlauci.

Јedan od najpopularnijih domaćih bendova “Alexandria” promovisao je novi album pod nazivom “Pro Bono’”. Pred prijateljima, saradnicima i predstavnicima medija, momci iz benda su sa bine pozdravili svoje goste i  zahvalili se prisutnima na podršci.

Nakon više od godinu dana, tokom kojih su u nove pjesme uložili energiju, strast, ljubav i talenat, novi album je spreman da ugleda svjetlost dana, izjavio je za Radio RS gitarista i vokal grupe, Tibor Tišma.
Na albumu se nalazi devet pjesama koje su rađene u studiju Vlade Negovanovića, jednog od najboljih muzičkih producenata na ovim  prostorima.
Grupa “Alexandria” osnovana je 2006. godine u Australiji, gdje je objavila       jedan album na engleskom jeziku, sa autorskim pjesama Tibora Tišme, koji je i idejni tvorac grupe. Godine 2011. snimaju album “AKTIVNI RADIO        MATERIЈAL”, u izdanju Muzičke produkcije Radio -televizije Republike Srpske.

Članovi benda ”Alexandria” uskoro će nastupiti i na “Egzitu”, najboljem festivalu u jugoistočnoj Evropi.

(RTRTS)

Ostavite komentar »