Ljetnja kolekcija snižena i do 70 odsto

07/26/2013 0
Ljetnja kolekcija snižena i do 70 odsto

U svim trgovinama Mercator Centra Banja Luka u toku je velika rasprodaja ljetnje kolekcije, sa popustima i do 70 odsto.

 Sve trgovine u Mercator Centru Banja Luka su od početka jula započele sa sezonskim sniženjima, a drugi talas koji donosi popuste i do 70 odsto je upravo u toku. U multibrend trgovini Modiana, kupce očekuju popusti na brojne svjetske brendove sa popustima do 70 odsto, dok u Intersportu, do 28. jula kupce očekuje dodatni popust od 20 odsto na već snižene artikle. Poznati svjetski brend US Polo ASSN je snizio cijene kompletnog asortimana na 60 odsto, dok popusti i do 50 odsto očekuju kupce u trgovinama sportske opreme, Sport Vision, Juventa i Vulecco Sport.

Poznate svjetske brendove obuće i odjeće kao i modnih dodataka, po cijenama nižim i do 50 odsto, kupci mogu pronaći u trgovinama Orsay, Tamaris, Six, Tally Veijl, Tom Tailor, XYZ, Čarapko, Geox, Planika, Peko, La Costa, Astra, Office Shoes, N-Fashion, Tiffany, Piccadily, Cesar’s, Carpisa, IANA i Original Marines.

U Hipermarketu Mercator Centra Banja Luka kupcima se redovno nudi široka lepeza akcija u toku sedmice, uz posebne pogodnosti za vlasnike Pika kartice, sa popustima i do 35 odsto. Vikendi su u Mercatoru rezervisani za posebne aktivnosti, kao što je akcija „Super subota“, tokom koje Mercator svakog stotog kupca nagrađuje GRATIS kupovinom, te brojne promocije i degustacije, kao i događaji za najmlađe u bogato opremljenoj Lumpi igraonici.

Mercator Centar Banja Luka svojim kupcima nudi široku i sveobuhvatnu ponudu koja uključuje oko 50 trgovina renomiranih brendova, hipermarket, te ugostiteljske objekte i igraonicu, kao i garažni prostor, zbog čega se Mercator Centar profilisao kao porodični centar i omiljeno mjesto za kupovinu i druženje.

(Intermezzo)

Ostavite komentar »