Nagradna igra Multipleksa Palas

07/12/2013 0
Nagradna igra Multipleksa Palas

Multipleks Palas organizuje nagradnu igru povodom premijere animiranog filma „Štrumfovi 2“ 3D, koja će se održati 1. avgusta 2013.

„Pozivamo sve ljubitelje Štrumfova da dođu i uslikaju se sa štrumfastičnim fićom topolino koji se nalazi ispred multipleksa Palas. Izabraćemo dvije najkreativnije i najštrumfastičnije fotografije i nagraditi  vlasnike fotografija sa mjesečnim ulaznicama za sve projekcije u Multipleksu. Svi učesnici fotografije mogu poslati na e-mail adresu multiplekspalasbl@gmail.com do 31.07.2013. godine, a sve pristigle fotografije biće objavljenje i na našoj Facebook stranici www.fb.com/multiplex.palas“, navela je Marina Popović, PR menadžer multipleksa Palas.

Štrumfovi 2 je animirana porodična komedija, nastavak na film Štrumfovi iz 2011. godine. U ovom dijelu zli čarobnjak Gargamel stvara Nevaljalce – stvorenja koja liče na štrumfove, u nadi da će iz njih izvući esenciju koju pravi štrumfovi imaju. U filmu glume Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, a glas posuđuju Katy Perry, Christina Ricci, Jimmy Kimmel i mnogi drugi.

Svi zainteresovani film mogu pogledati od 01. avgusta i u redovnom repertoaru multipleksa Palas.

(Intermezzo)

Ostavite komentar »