Popart market u sklopu Demofesta

07/17/2013 0
Popart market u sklopu Demofesta

Deveti po redu Popart Market  desiće se 18., 19. i 20.07.2013. godine ispred Domu omladine u Banjoj Luci u vremenu od 16 do 21h.

Kao i do sad, na Popart Market-u će izlagati kreativci iz Banje Luke i regije (Prijedor, Laktaši, Gradiška, Srbac, Doboj, Teslić, Prnjavor, Mrkonić Grad, Čelinac, Brod, Bijeljina, Tuzla). Očekujemo učešće oko 80 kreativaca.

Posjetioci marketa će imati priliku da vide i naravno da kupe nešto od velikog broja kreativnih, posebno dizajniranih i ručno izrađenih proizvoda kao što su torbe, majice, ogrlice, naušnice, narukvice, bedževi, broševi, satovi, vaze, umjetničke slike, pletene igračke, i još mnogo drugih kreativnih proizvoda.

Specifičnost ovog Popart Market-a jeste da se dešava u sklopu Demofest-a.

Ovim projektom nastojimo dati priliku mladim kreativcima da materijalizuju svoj trud, talenat i utrošeno vrijeme, a posjetiocima priliku da priušte sebi nešto orginalno, kreativno i ručno napravljeno po povoljnim cijenama.

Pechakucha Night Banja Luka VOL.7

Globalno popularni događaj PechaKucha Night se po sedmi put dešava u Banjoj Luci. Događaj će se desiti u petak 19.07. sa početkom u 18:00h u Domu omladine.

Kao i na dosadašnjim PechaKucha noćima, tako će i tokom PKN BL Vol.7 biti prezentovano osam različitih, kreativnih i super zanimljivih tema. Teme prezentacija biće iz različitih kreativnih oblasti (arhitektura, dizajn, muzika).

Organizatori su Udruženje Anonimni Artista – UAA! i Magazin Crna Ovca.

(Intemrezzo)

Ostavite komentar »