U Mercatoru brzi krediti za penzionere od 1. avgusta

07/30/2013 0
U Mercatoru brzi krediti za penzionere od 1. avgusta

Od četvrtka, 1. avgusta, Mercator BL uvodi novu pogodnost za korisnike prava penzijskog i invalidskog osiguranja Fonda PIO Republike Srpske, brze kredite do 12 mjesečnih rata.

Cijeneći svoje vjerne kupce, penzionere, koji već petu godinu za redom u velikom broju koriste pogodnost kupovine u Mercatoru uz popust od 10% četvrtkom, te u želji pružanja dodatne usluge ovoj kategoriji kupaca, Mercator BL (M-BL d.o.o.) je u saradnji sa Fondom PIO Republike Srpske omogućio kupovinu robe na rate svim njegovim korisnicima. U periodu od 1.8. do 31.12.2013. godine brze kredite do 12 mjesečnih rata penzioneri će moći ostvariti u svim Mercator trgovinama u Banjaluci, Gradišci, Laktašima i Kotor Varoši.

Pogodnost kupovine robe na rate u trgovinama Mercatora BL mogu dobiti svi penzioneri, korisnici prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja Fonda PIO RS, uz pokaz posljednjeg čeka od penzije odnosno izvoda iz banke i lične karte. Krediti bez kamata i drugih troškova se izdaju na prodajnom mjestu po skraćenoj proceduri, za robu iz programa tehnike, tekstila, galanterije, proizvoda iz projekta lojalnosti, igračaka i sportske opreme.

(Intermezzo)

Ostavite komentar »