Video „Nektar 280 godina“ pobjednik konkursa

07/19/2013 0
Video „Nektar 280 godina“ pobjednik konkursa

Video „Nektar 280 godina“ autora Srđana Piljka iz Banja Luke s 2934 lajkova pobjednik je konkursa za najbolji autorski snimak na temu „Banjalučka pivara u narednih 140 godina“.

Oduševljeni smo nagradom- gotovo 3000 lajkova za naš video na FB uz odličnu konkurenciju zaista nije mala stvar! Nektar pivo je omiljeno piće naše generacije, brojnih generacija prije nas i sigurni smo da će tako biti i u budućnosti, i zato nam je bilo potpuno jednostavno da zamišljenu viziju Banjalučke pivare pretvorimo u film. Sad idemo da proslavimo uz Nektar“,izjavio je Srđan Piljak, autor pobjedničkog filma.

Konkurs za najbolji autorski video snimak od 140 sekundi je završen, a pobjednici će biti proglašeni 25. jula 2013. godine, nakon čega će biti dodijeljene i sve nagrade, uključujući i nagradu za najbolji video po izboru FB fanova. Gran pri i nagrada za drugo mjesto u iznosu od 3000 KM i 2000 KM biće dodijeljena autorima filmova koji dobiju najviše ocjene žirija.

Radi se o viziji Banjalučke pivare, tako da smo očekivali mnogo od autora – inovativnost, orijentaciju ka napretku i uspjehu, posvećenost ciljevima i snovima. Uvjereni smo da će žiri, koji će činiti direktor Banjalučke pivare i dva profesionalca u svijetu filma, prepoznati umjetničke i posebne vrijednosti za Pivaru u pet video snimaka, od kojih će birati pobjedničke filmove,“ rekao je Dejan Čato, direktor marketinga Banjalučke pivare.

Žiri će prvo pregledati svih 40 filmova koji su ispunili uslove konkursa, od kojih će biti izabrano pet najboljih filmova, a prema kriterijumima: ideja, inovativnost i glumački potencijal. Od prvih pet, žiri će 25. jula izabrati najbolju viziju budućnosti Banjalučke pivare, pobjedničke filmove, čijim će autorima biti dodijeljene vrijedne nagrade.

Konkurs je otvoren 23. aprila 2013. godine na službenoj Facebook stranici Banjalučke pivare (https://www.facebook.com/nektarpivo), a mogli su da se prijave svi korisnici ove društvene mreže s prebivalištem u BiH koji imaju više od 18 godina.

(Intermezzo)

 

 

 

Ostavite komentar »