Neofest vikend pred nama

08/28/2013 0
Neofest vikend pred nama

Ovogodišnje izdanje Neofesta održava se od 30. avgusta do 1. septembra u organizaciji Udruženja za razvoj urbane kulture URUK, a na radost svih poklonika elektronske muzike.
Poznat po kvalitetu izvođača, te proslavi urbane kulture, Neofest donosi pregršt izvođača koji će svojim nastupima popuniti 32 časa programa na izuzetnoj lokaciji u kanjonu Vrbasa.

Pored standardno kvalitetnog muzičkog programa, Neofest će pratiti i brojni sportski klubovi koji će promovisati fizičku aktivnost, a prije svega sportove na vodi poput banjalučkog dajaka, kajaka, raftinga i drugih.

Ove godine Neofest je i integrisana kamp zona u kojoj se posjetioci mogu smjestiti i tako ispratiti cijeli festival.

U prodaji na Trgu Krajine je ograničen broj ulaznica za cijeli festival po cijeni od samo 10 KM (bez smještaja u kampu). Dnevna ulaznica bez kampovanja će se prodavati samo na ulazu po cijeni od 7 KM.

Kamp

Smještaj u kampu je, zbog ograničenog prostora, predviđen za one koji unaprijed rezervišu svoje mjesto kupovinom jedne od dvije vrste kamperskih ulaznica koje uključuju i ulaznicu za festival, a koje se od ponedjeljka nalaze u prodaji na Trgu Krajine u Banjaluci. Za posjetioce van Banjaluke koji nisu u prilici da kupe istu, potrebno je da se direktno jave Neofest timu.

Festivalske ulaznice od 20 KM uključuju ulaznicu za cijeli festival i ulaznicu za trodnevni boravak u kampu sa pravom postavljanja vlastitog šatora, dok ulaznica od 30 KM rezerviše smještaj u već postavljenom šatoru za dvije osobe. U kampu je obezbijeđena tehnička voda, tuš i wc kabine, kao i konstatno čuvanje šatora i stvari u njima.

Prevoz

Do Neolanda se dolazi na jedan od sljedećih načina. Biciklom, vlastitim autom ili javnim prevozom.

Tu je i posebno organizovana autobuska linija Stara autobuska stanica – Neoland, koja će u petak i subotu saobraćati sa polascima u 20:00, 21:00, 22:00. 23:00h sa stare autobuske stanice i sa polascima u 2:00, 3:00 i 4:00h iz Neolanda (kod “crne stijene”). Cijena karte koja se plaća prevozniku u samom autobusu je 2,50 KM u jednom smjeru.

Ostavite komentar »