Škola penjanja i dani otvorenih vrata u septembru

08/28/2013 0
Škola penjanja i dani otvorenih vrata u septembru

Škola penjanja, u organizaciji penjačkog kluba Extreme, počinje 10. septembra, a trajaće dva mjeseca.

Polaznici će biti raspoređeni u jednu od dvije grupe:

  • Grupa A – ponedjeljakom i srijedom od 20 – 22h
  • Grupa B – utorkom i četvrtkom od 20 – 22h

Broj mjesta u školi je ograničen na 12 polaznika po grupi, a prioritet će imati oni koji prvi uplate školarinu. Cijena škole je 30KM mjesečno.

Nakon uspješno položene škole penjanja polaznici se mogu uključiti u redovne treninge kluba, te dolaziti svakim danom od 18 – 22 časova po cijeni od 25KM, koliko iznosi mjesečna članarina, a penjački klub Extreme obezbjeđuje svu potrebnu opremu.

Pored časova koji će biti održani u sali penjačkog kluba Extreme na kampusu Univerziteta u Banjaluci, tokom vikenda biće organizovana 2 – 3 odlaska na penjališta u okolini Banjaluke (Suturlija, Kameni most, Kozara) ili ukoliko bude interesovanja i dvodnevno kampovanje na Peckoj. Troškove transporta za penjanje u prirodi učesnici škole će snositi sami.

Svi zainteresevani trebaju potvrditi svoje učešće putem e-mail-a extremebl@gmail.com ili putem telefona 065/199-908 i 065/779-027, gdje treba da navedu ime i prezime, datum rođenja i kontakt telefon.

“Ukoliko niste sigurni da li biste se priključili školi penjanja, pozivamo vas da od 3. do 5.09.2013. od 18 – 22h dođete do naše sale i da besplatno probate penjanje. Takođe u ovom periodu možete izvršiti uplatu za školu penjanja i na taj način rezervisati vaše mjesto”, rečeno je u saopštenju penjačkog kluba Extreme.

Ostavite komentar »