Treći po redu Festival akrobalansa

08/20/2013 0
Treći po redu Festival akrobalansa

Festival akrobalans-a održaće se u Krupi na Vrbasu od 19. do 25. avgusta i cirkuska predstava – novi cirkus – 24. avgusta ispred Doma omladine
Najavljeni događaj pružiće jedinstvenu priliku akrobatima iz zapadne Evrope i Balkana da tokom sest dana održavanja festivala rade sa najboljim trenerima akrobatike iz Holandije, i iz Francuske. Neformalna grupa Cirkus Banjaluka organizuje po treći put ovu manifestaciju u BiH uz pomoć mjesne zajednice Krupa na Vrbasu, Rafting Kluba Kanjon, Judo Klub Banjaluka i Partnerskog Omladinskog Pokreta POP.

U subotu 25. avgusta učesnici festivala održaće umjetnički performans za banjalučku publiku ispred Doma Omladine sa početkom u 20:00. Performans je besplatan i je namijenjen djecu i odrasle. Umjetnički direktor performansa je Emilien Medail, profesionalan akrobat francuske trupe “Compagnie d’eux” . Tokom ove večeri Banjalučani će imati priliku da vide akrobate iz cijele Evrope, da pogledaju nevjerovatne performanse akrobata u vazduhu na svili i na trapezu, što je do sada neviđeno u našem gradu, a  publiku će takođe zabavljati žongleri i drugi ulični zabavljači.

(Intermezzo)

Ostavite komentar »