Obustava saobraćaja u Srpskim Toplicama

09/14/2013 0
Obustava saobraćaja u Srpskim Toplicama

Zbog izgradnje sistema vodosnabdijevanja i odvođenja otpadnih voda, od ponedjeljka 16.09.2013. godine, do 15.10.2013.godine, biće obustavljen saobraćaj od mosta (bazena) u Srpskim Toplicama do Osnovne škole Milan Rakić, svaki dan u vremenu od 08-18 časova.
Kako navode u Odsjeku za saobraćaj, linije javnog prevoza koje saobraćaju za Desnu Novoseliju, Karanovac i Ljubačevo će iz smjera grada saobraćati do proširenja 1000 m prije OŠ „Milan Rakić“, nakon čega će putnici izaći iz autobusa i pješke dolaziti do stajališta kod škole, odakle će drugim autobusom nastaviti dalje za Karanovac, odnosno Ljubačevo.

Mole se vozači i građani za strpljenje i razumjevanje, zbog obustave saobraćaja, kao i za poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.

Obustava saobraćaja u ulici Kralja Petra I Karađorđevića   

“Toplana” a.d. Banja Luka će u periodu od 13.09.2013. godine od 18.00 časova do 15.09.2013. godine do 20.00 časova, bez zastoja raditi na održavanju i popravci postojeće podzemne instalacije u Ulici kralja Petra I Karađorđevića zbog čega će, u navedenom periodu,  biti obustavljen saobraćaj, saopšteno je iz Toplane. Za vrijeme izvođenja radova saobraćaj će biti obustavljen u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Ulice Vuka Karadžića do Ulice Milana Tepića.

Molimo sugrađane da imaju razumjevanja jer nam je cilj da saniramo ovaj dio toplifikacione mreže kako bi što spremnije dočekali predstojeću grijnu sezonu.

Za vrijeme obustave saobraćaja, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio – od Ulice Milana Tepića do Aleje Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa, i to iz smjera hotela „Palas“ u ulice Milana Tepića, Vidovdansku, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Iz smjera Fabrike duvana, iz Aleje Svetog Save i iz smjera Medicinske elektronike, autobusi će, umjesto u Ulicu Kralja Petra I Karađorđevića, biti preusmjereni u Vidovdansku ulicu, zatim u Kninsku do Bulevara cara Dušana i dalje postojećom trasom.

Autobuska stanica javnog prevoza kod Pošte neće biti u funkciji, već će putnici za potrebe ulaza/izlaza koristiti stanice u Vidovdanskoj ulici (stara autobuska stanica).

(ASBL/Intermezzo)

Related posts:

Ostavite komentar »