Prvi pobjednici „Nektar šampiona“

10/29/2013 0
Prvi pobjednici „Nektar šampiona“

Najbolji rezultat u prvom krugu takmičenja u brzom ispijanju „Nektar“ piva „Nektar šampioni“  ostvarila je ekipa „Bunar“ iz Srpca sa ukupnim vremenom od 16 sekundi i 559 stotinki.U prvom krugu takmičenja „Nektar šampioni“- šampionske zabave za sve prave pivopije – do sada se takmičilo 130 ekipa u 18 ugostiteljskih lokala u gradovima širom Bosne i Hercegovine.

Brzim ispijanjem „Nektar“ piva iz boce od 0,33 l prve tri ekipe iz svake regije i još četiri ekipe s najboljim vremenom – „srećni gubitnici“ – boriće se za vrijedne nagrade u velikom finalnom takmičenju 21. decembra u Banjaluci. Pored garantovane šampionske zabave i prave takmičarske atmosfere uz „Nektar“ pivo, Banjalučka pivara je obezbijedila i vrijedne novčane nagrade za najbrže timove.

Ekipa pivopija s najboljim vremenom ispijanja „Nektar“ piva osvojiće prestižnu titulu „pravog Nektar šampiona“ i novčanu nagradu od 4000 KM, dok će drugoplasirani tim osvojiti 2000 KM, a trećeplasirane

Kompletan raspored takmičenja, kao i više informacija o pravilima i prijavama na takmičenje u brzom ispijanju „Nektar“ piva, svi zainteresovani mogu pronaći na internet stranici: www.nektarpivo.com  i službenoj Facebook stranici Banjalučke pivare.

(Intermezzo)

Related posts:

Ostavite komentar »