Saznajte zašto su šamponi za kosu bacanje para

10/23/2013 0
Saznajte zašto su šamponi za kosu bacanje para

Kada perete kosu šamponima, najčešće uklanjate prirodna ulja sa kose i lobanje. Mnogi šamponi se baziraju na natrijum lauril sulfatu ili drugim supstancama dobrim za čišćenje. Iako kosu čine čistom, šamponi mogu da izazovu suvoću kose, mršenje, a boja počinje da blijedi.  A onda trošimo novac na proizvode koje će da poprave štetu koju je nanio šampon.
To najbolje znaju profesionalci koji se sa tim suočavaju svaki dan. Čez Din, stilista poznatih, odlučio je da uradi nešto po pitanju toga, jer mu je dosadilo da mu se mušterije poslije nekoliko nedjelja vraćaju nezadovoljne izgledom svoje kose.

On je znao da je glavni krivac za to uglavnom šampon, pa je počeo da eksperimentiše sa raznim sastojcima, uključujući i razno bilje, za koje je znao da čisti kosu i hidrira je.

To je rezultiralo novim pristupom u čišćenju kose. Proizvod je nazvao „WEN Cleansing Conditioner“.

WEN sadrži mješavinu glicerina, kamilice, ruzmarina, kalendule i kore višnje, što sve zajedno čisti kosu i vraća joj sjaj i mekoću.

Ovaj proizvod zamjenjuje šampon i regenerator i ne mrsi kosu. Pokušajte sami u kućnoj radinosti da pomješate ove prirodne sastojke i testirajte ga na svojoj kosi.

(Blic/Intermezzo)

Ostavite komentar »