Škola za roditelje – Kako vaspitati dijete u savremenom društvu

10/28/2013 0
Škola  za roditelje – Kako vaspitati dijete u savremenom društvu

Banja Luka- Udruženje „Nova generacija“ u sklopu projekta „Zajedno za djecu“ koji je podržan od strane Grada Banjaluke organizuje prvu besplatnu „Školicu za roditelje – Kako vaspitati dijete u savremenom društvu“.

Školica je namjenjena svim roditeljima, a prvi termin školice je nedelja 10. novembar 2013. godine. Školica će se održavati u Svetosavskom omladinskom centru i trajaće  od 11.00 – 18.00 časova. Pričaćemo kada i kako se služiti kritikama i pohvalama, modelima vaspitavanja djece, načinima komunikacija, kada i gdje nastaju problemi u komunikaciji i slično.

Kao Udruženje koje se bavi problemom nasilja nad djecom, neophodno  je razgovarati i sa roditeljima na koji način vaspitavaju djecu. Roditelji često nisu nasilni zato što što to žele već zato što ne znaju na koji način riješiti probleme sa kojim se suočavaju prilikom vaspitavanje svoje djece. Ovom školicom želimo da im pokažemo i druge mogućnosti i da ih podržimo u ovom zahtjevnom zadatku.
Svi zainteresovani roditelji za učešće u školici mogu da se prijave na broj telefona Udruženja Nova generacija 051/923 – 270 ili na 066/657 – 523 najkasnije do 07. novembra 2013. godine. Maksimalan broj roditelja po školici  je 15, a naglašavamo da je ovo prva u nizu školica ovog tipa.

(Intermezzo)

Related posts:

Ostavite komentar »