Prva univerzitetska brucošijada u Banjaluci

11/11/2013 0
Prva univerzitetska brucošijada u Banjaluci

Prva univerzitetska brucošijada koja će se održati u klubu Milenijum sigurno obećava dobru zabavu. Za odličnu atmosferu ove večeri biće zaduženi DJ Aleksandar Radić (ALL IN), DJ SEGA (HOUSE), VJ Emil Kosanović (LIGHT) i VJ Vlada (LIGHT).

Da bi Prva univerzitetska brucošijada bila još i zanimljivija u Caffe Milleniumu će se održati takmičenje u popularnoj igri širom svijeta BEER PONG, gdje će se pobjedničkoj ekipi kao glavna nagrada dati putovanje u Prag koje sponzorišu Tuborg i banjaluka.com .

“Naše udruženje se bavi različitim studentskom aktivnostima i na svakom od njih su do sada bili studenti sa svih fakulteta Univerziteta u Banjaluci. Tako smo došli na ideju da napravimo univerzalnu brucošijadu za sve univerzitete u Banjaluci. Ova ideja je naišla na pozitivan odjek”, rekao je Borislav Mandić predsjednik komisije za komercijalne sadržaje.

Prijave se mogu vršiti na brojeve telefona :

- 065/370-750

- 065/262-998

- 065/415-718

“Pozivamo sve brucoše u Banjaluci da nam se pridruže i budu dio Prve univerzitetske brucošijade te da zajedno proslavimo uspješan start školske godine”, poručio je Mandić.

Generalni sponzor Prve univerzitetske brucošijade je Tuborg, a medijski pokrovitelj banjaluka.com.

(Banjaluka.com/Intermezzo)

Ostavite komentar »