Penzioner Info

Pred Vama je prvi broj magazina “BH Penzioner”. U pitanju je prvi besplatni magazin u BiH namijenjen prvenstveno penzionerskoj populaciji. Zašto, pitaćete možda!?

Pa zato što u BiH nijedne novine ne nude sadržaj koji bi bio zanimljiv Vama. Zato što Vi drugima niste zanimljivi, jer oni smatraju da ne kupujete novine. Zato što Vi drugima niste zanimljivi, jer oglašivači ciljaju na populaciju od 18 do 48 godina. Zato što ste Vi zaboravljeni… i od društva i od medija…do sada! A od sada ćete redovno besplatno dobijati novine koje će prvenstveno pisati o Vama, o svemu onome što Vas interesuje, što Vama treba, što se Vas tiče i gdje se Vas pita.

Zato smo u prvom broju proučili sve što je vezano za reformu penzijskog sistema i pokušali pronaći sve odgovore na osnovno pitanje: Šta ona donosi Vama?

U prvom broju možete pročitati intervjue sa predsjednicima entitetskih udruženja penzionera. Njima smo omogućili da u Vaše ime postave pitanje entitetskim direktorima Fonda, odnosno Zavoda PIO/MIO. Ali i da dobiju odgovore, za Vas.

Takođe, u “BH Penzioner”-u ćete pronaći sve vijesti koje interesuju Vas, brojne savjete o Vašem zdravlju, Vašoj ishrani i o Vašem odnosu sa unucima. Iskreno se nadamo da će ovo biti dovoljno za prvi broj, a Vas molimo da nam pišete, da nas zovete i da nam javite sve što Vas interesuje…jer ovo su Vaše
novine!