Category Archives: Vijesti

Trening za pisanje projekata

pisanje-projekata

Studentska organizacija Univerziteta u Banjaluci (SOBL) realizuje projekat pod nazivom„ “Trening o pisanju prijedloga projekata-Kako kreirati dobar prijedlog projekta i obezbijediti izvore finansiranja”.

Info dan Erasmus Mundus

drapeau.ai

Tokom decembra i januara biće aktuelni konkursi za dostavljanje prijava za stipendiranje mobilnosti, te će se u skladu s tim u četvrtak 22. novembra od 10,00 do 15,00 sati održati centralni info dan u prostorijama Rektorata Univerziteta u Sarajevu uz prisustvo predstavnika pet univerziteta iz Evropske unije:

Univerzitetu potrebno 34 miliona maraka

2c275dc48cff359dc1822e828e694f5f

Za normalno funkcionsanje Univerziteta u Banjaluci trebalo bi budžetom Republike Srpske (RS) u narednoj godini obezbijediti oko 34 miliona KM, rekao je rektor Univerziteta Stanko Stanić u okviru javne rasprave o prednacrtima ekonomske politike i budžeta RS za 2013. godinu.

Poziv studentima da apliciraju za program ferijalnog rada u Njemačkoj

deutsche_flagge

Agencija za rad i zapošljavanje Bosne i Hercegovine u saradnji sa Centralnim uredom za posredovanje u međunarodnom i stručnom zapošljavanju (ZAV) Savezne agencije za rad SR Njemačke svake godine tokom ljetnog raspusta organizira Program ferijalnog rada za redovne studente univerziteta u Bosni i Hercegovini.

Konkurs za IAESTE međunarodnu razmjenu studenata

IAESTE

Ako si student tehničkog fakultata, prirodnih nauka, engleskog jezika ili farmacije, PRIJAVI se!