Category Archives: Reportaže

Elektrotehnički fakultet Banjaluka najbolja naučno-istraživačka organizacija u RS

u-banjoj-luci-poceo-festival-nauke

Elektrotehnički fakultet banjalučkog Univerziteta proglašen je, na Drugom festivalu nauke u Banjaluci, najboljom naučno-istraživačkom organizacijom u Republici Srpskoj u protekloj godini.

Zatvoren SOS Dizajn Festival 2012

0_0_0

U nedjelju, 4. novembra, 2012., na Akademiji likovnih umjetnosti u Sarajevu, predavanjem dizajnerskog kolektiva Rational International i završnim prezentacijama studenata zatvoren je prvi SOS Dizajn Festival.

Studijiska posjeta Minhenu i Bavarskoj

minhen-panorama_origh

Udruženje “Demokratski omladinski pokret” i Udruženje studenata “Mreža mladih” iz Sarajeva organiziraju posjetu mladih i studenata iz Sarajeva glavnim gradom Bavarske, Minhenu.

Putuj, radi, nauči, zaradi – IAESTE

Untitled-1

April. Ili mart. Nebitno. Otvaram mejl na kom se nalaze poruke od raznih članstava na sajtovima iz rane mladosti. Među njima, onako zagubljena, tiha, ali raspoložena, stoji poruka od Nacionalnog komiteta IAESTEa u Banja Luci. Tad se sjetim da sam kod njih konkurisao za članstvo.

Dodjeljene diplome VI generaciji diplomanata Slobomir P Univerziteta!

Dodjela-diploma-2

U svečanoj atmosferi, uz zvuke fanfara i hora Akademije umjetnosti, Slobomir P Univerzitet je 1. oktobra 2012. godine ispratio VI generaciju diplomanata. Na ceremoniji koja je upriličena u Doboju, diplome je primilo 197 diplomanata i 22 magistra.