Počinju prijave za “Studentske sportske igre Univerziteta u Banjoj Luci 2012″

studentske-sportske-igre-2012

Prijavljivanje studenata za učešće na “Studentskim sportskim igrama Univerziteta u Banjoj Luci 2012″ počinje u ponedjeljak 2. aprila i traje do 12. aprila 2012. godine.

Na ovogodišnjoj manifestaciji koju po prvi put zajednički organizuju Studentska organizacija Univerziteta u Banjoj Luci (SOBL) i Studenti parlament Univerziteta u Banjoj Luci, ekipe studenata svih fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, Visoke škole unutrašnjih poslova (VŠUP) takmičiće se u malom fudbalu i rukometu (muškarci, odbojci (muškarci i žene) , košarci (muškarci i žene).

U stonom tenisu, tenisu, uličnoj trci i šahu, studenti će se takmičiti pojedinačno.

Detaljnije informacije o takmičenju i uslovima za učešće, kao i prijavni obrazci nalaze se na internet stranicam SOBL – a i Studentskog parlamenta.

Učesnici sa Poljoprivrednog, Filozofskog, Filološkog, Prirodno – matematičkog fakulteta, Fakulteta političkih nauka, Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta, Akademije umjetnosti i VŠUP – a prijave podnose u prostorije Studentskog parlamenta (suteren zgrade Rektorata).

Učesnici sa Ekonomskog, Pravnog, Šumarskog, Elektrotehničkog, Medicinskog, Mašinskog, Tehnološkog i Rudarskog fakulteta, te iz Studentskog centra “Nikola Tesla” prijave podnose u prostorijama SOBL – a (prvi paviljon Studentskog centra).

Prijavljivanje će se obavljati od 12 do 14 časova.

Pokrovitelji ovogodišnje manifestacije biće Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport RS, Administrativna služba Grada Banja Luka, a pismo podrške organizatorima uputio je i ministar prosvjete i kulture RS Anton Kasipović.

Studentski parlament i SOBL očekuju da će i druge institucije i preduzeća prepoznati značaj ove manifestacije, čiji su ciljevi promocija sporta kao zdravog načina života u glavnu vannastavnu aktivnost studenata, te sticanje takmičarskih i organizacionih iskustava studenata, te da će dati svoju podršku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>