Sajam Univerziteta u Sarajevu i sajam univerzitetske knjige

Sajam UNSA 2012

U periodu od 18. do 23. aprila 2012. godine, u vremenu od 10,00 do 19,00 sati, u KSC Skenderija (Terezije bb) održava se „Sajam Univerziteta u Sarajevu i sajam univerzitetske knjige“, na kojem će fakulteti i akademije Univerziteta u Sarajevu prezentovati svoju ponudu studijskih programa i univerzitetskih udžbenika.
Cilj ove manifestacije je da se prije raspisivanja konkursa za upis studenata u prvu godinu studija u školskoj 2012/2013. godini završeni srednjoškolci, budući studenti, informiraju o nastavnim planovima i programima fakulteta i akademija, uvjetima upisa i studiranja, odnosno da im se pomogne pri opredjeljenju za budući studij.
Ovogodišnji „Sajam Univerziteta u Sarajevu i sajam univerzitetske knjige“ organizira se u okviru 24. međunarodnog sajma knjiga i učila.
Pozivamo Vas da u srijedu 18. aprila 2012. godine, posjetite „Sajam Univerziteta u Sarajevu i sajam univerzitetske knjige“ i Univerzitetsku ulicu, koja će biti smještena u dvorani „Mirza Delibašić“ u KSC Skenderija, i informirate javnost o navedenom događaju. Izjave od predstavnika Univerziteta u Sarajevu moći ćete uzeti u 12,00 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>