Poziv za učešće na info danu

info

Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine u saradnji sa Rektoratom Univerziteta u Sarajevu, a uz podršku Austrijske razvojne agencije, organizuje informativni dan na temu “Mobilnost istraživača – Mogućnosti i primjeri dobre prakse”.


Info dan će se održati u četvrtak, 10. maja 2012. godine, u Sarajevu u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Sarajevu (Obala Kulina bana 7/II), sa početkom u 9:30 časova.
Cilj info dana je predstavljanje mogućnosti za finansiranje mobilnosti istraživača iz BiH u EU programu FP7, te potencijalnim učesnicima u ovom programu predstaviti primjere dobre prakse iz regiona.
Pozivaju se zainteresovane za učešće na info danu da dostave prijave za učešće na adresu: majda.lovrenovic@mcp.gov.ba, najkasnije do 9. maja u 14:00 sati.

U prilogu se nalazi program rada i formular za prijavu učešća.
Učesnici ne plaćaju kotizaciju.

Za dodatne informacije kontaktirajte Sektor za nauku i kulturu Ministarstva civilnih poslova BiH na broj telefona: 033 492 585 ili 033 492 515.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>