Master studije u školskoj 2012/2013 godini

gallery14-20406

Slobomir P Univerzitet obavještava sve zainteresovane kandidate da će u školskoj 2012/2013. godini biti organizovan upis na jednogodišnje master studije i poziva ih da se prijave na sljedeće studijske programe:

- Ekonomija i menadžment (60 ECTS)

- Pravne studije (60 ECTS)

- Informacione tehnologije (60 ECTS)

- Poresko finansijska analiza (60 ECTS)

- Muzika (60 ECTS)

- Anglistika (60 ECTS)

Prijave za upis će biti organizovane od 13. avgusta do 26. oktobra 2012. godine, svakog radnog dana u studentskoj službi u Doboju i Slobomiru od 8h do 16h ili putem online prijava.

Prijemini ispiti će se održati od 29. oktobra do 1. novembra 2012. godine prema rasporedima koji će biti naknadno objavljeni.

Da bi kandidat mogao da konkuriše za upis na željeni studijski program mora da ispunu sljedeće uslove:

- Potrebno je odgovarajuće visoko obrazovanje iz željene oblasti (završene četvorogodišnje studije ili stečenih 240 ECTS). Studenti matičnih fakulteta sa prosječnom ocjenom iznad 8 na osnovnim studijima, su oslobođeni polaganja prijemnog ispita, a za sve ostale kandidate koji se prijave za upis na master studije će biti organizovana pripremna nastava. Pripremna nastava će biti organizovana u septembru i oktobru.

- Pri upisu je potrebno ponjeti original ili ovjerenu kopiju univerzitetske diplome ili uvjerenja o diplomiranju, izvod iz matične knjige rođenih, 3 fotografije, uvjerenje o položenim ispitima i CV.

Više informacija možete dobiti na našem sajtu www.spu.ba ili putem telefona u Bijeljini 055 231 101 ili u Doboju na 053 209 621.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>