Besplatne ulaznice za banjalučke studente

20120630124639

U okviru projekta “Zaposli se volontiranjem-Volontiraj da bi se zaposlio” Omladinski Komunikativni Centar otkupio je dio karata od Studentskog pozorišta za predstavu Dubling (irski mjuzikl).

Tokom septembra, u Podrum sceni u Gospodskoj ulici, studenti sa banjalučkih univerziteta partnera na projektu moćiće besplatno da gledaju predstavu.

Uz besplatnu kartu, posjetiocima predstave biće dijeljen i promo materijal o vrednovanju i prepoznavanju studentskog volontiranja.

Više informacija možete dobiti na telefon 051 921 594.

Projekat “Zaposli se volontiranjem-Volontiraj da bi se zaposlio” promoviše organizovano studentsko volontiranje, preko kojeg studenti mogu da stiču praktično iskustvo i ECTS bodove. Sprovodimo ga u saradnji sa Univerzitetom Banja Luka, Nezavisnim univerzitetom Banja Luka, Panevropskim univerzitetom Apeiron, Banja Luka Collage-om, Slobomir P univerzitetom iz Bijeljine i Univerzitetom iz Istočnog Sarajeva.
Ovaj projekat podržan je od Centara Civilnih Inicijativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>